Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Japan

Find den bedste pris på biludlejning i Japan ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Japan. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Japan guide

Billeje Japan

Biludlejning Japan

Japan er et imperium i Østasien, der består af flere øer vestlige Stillehav. De største øer er (fra syd til nord): Kyushu, Shikoku, Honshu og den største af dem, Hokkaido. Mellem Japan og fastlandet Japan Hav og de ​​nærmeste naboer på fastlandet Kina , Nordkorea, Sydkorea og Rusland .

Japan har verdens tiendestørste befolkning, med 126.659.683 (2012) mennesker, og verdens tredje stærkeste økonomi.Japans hovedstad Tokyo ligger på øen Honshu.

Alle øerne er bjergrige, og ofte er udsat for vulkansk aktivitet og bevægelse i Jordens skorpe. Ca. 73% af landet er dækket af bjerge med en bjergkæde, der løber gennem de vigtigste øer. Japans højeste bjerg er den berømte Mount Fuji som er 3776 m Det kan bestiges, og de bedste måneder er juli og august. I nærheden af Fuji er de fem søer med forlystelsesparker og vandsport.

Japan har et væld af attraktioner og seværdigheder at tilbyde turister.Vigtige byer og   Tokyo er Osaka , Kyoto , Hiroshima, Kanazawa og Sapporo .Winter Town Nagano, som var værtsby for de olympiske vinterlege i 1998, mange skimuligheder.

Meiji Jingu-helligdommen er en af ​​Tokyos mest smukke parker og er blandt de mest hellige i Japan. Andre populære bygninger er Kiyomizu Temple fra 1200-tallet, det kejserlige palads i Kyoto og Osaka-borgen.

Japan bærer på en gammel arv med traditioner i kunstmusikken, folkedans, kunsthåndværk og forskellige traditioner og ceremonier te ceremoni. De har deres eget særpræg køkken, hvor der ud over ingredienserne i naturen og årstiderne, samt æstetiske, vejer tungt. Dette er i overensstemmelse med den buddhistiske filosofi – beskedenhed og ydmyghed kendetegner også den japanske livsstil.

Arkæologiske undersøgelser viser, at Japan allerede var beboet af mennesker for mere end 35.000 år siden, under hvad der er kendt som den sene Ældste stenalder periode. Fra 1100-tallet til 1868, blev Japan regeret af forskellige feudale dikaturer. Japan støttede   Tyskland under Anden Verdenskrig, der endte med den atomare bombningen af Hiroshima og Nagasaki i 1945.

De vigtigste lufthavne er Narita International Airport, 60 km øst for Tojyo og Kansai International Airport 50 km sydøst for Osaka .