Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Jordan

Find den bedste pris på biludlejning i Jordan ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Jordan. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Jordan guide

Billeje Jordan

Biludlejning Jordan

Jordan er en arabisk kongedømme i Mellemøsten / Vestasien. Det grænser   Syrien mod nord, Irak i nord-øst, Israel og Vestbredden mod vest og Saudi-Arabien   i sydøst.Hovedstaden er Amman og Jordan har en befolkning er 6.508.271 (2011) indbyggere.

Jordans eneste havn er beliggende på den sydvestlige spids, ved Aqaba-bugten, som deles med Israel, Egypten og Saudi-Arabien. Over halvdelen af ​​Jordan er omfattet af den arabiske ørken .. I modsætning til de arabiske stater i syd og øst, har Jordan ingen olieressourcer. Økonomien afhænger i høj grad om tjenesteydelser, turisme og udvikling, hvor   USA   er hovedleverandør.Jordan er en vigtig allieret for USA, og med   Egypten er det eneste arabiske land, der er i fred med Israel .Den religion er islam og ca. 92% af befolkningen er muslimer, men Jordan anses for at være en af de mest sekulariserede vestlige og arabiske lande.

Den største seværdighed er den klippe byen Petra, der blomstrede fra omkring 400 f.Kr.Kr. til omkring år 300 e.Kr.Kr, og på listen over verdens syv nye vidundere. I byen Jerash, et besøg oldtidsbygningene fra den græsk-romerske by Jerash. For dem interesseret i religion er Mt. Nebo Baptist Site, og mosaik byen Madaba, interessante destinationer. Natur-baserede oplevelser udnyttede især gennem ørken og bjerg vandreture, især i Wadi Rum. En sprudlende natteliv med natklubber, diskoteker og barer i Amman, Irbid og Aqaba ligger langt nord for Aqaba-bugten. Den årlige Distant Heat festival rangerer som en af ​​verdens top 10 raves.

Jordan er klassificeret som et land med “medium menneskelig udvikling” af 2011 Human Development Report.

I 1999 kong Hussein døde, der havde regeret landet i 46 år. Hans søn, Abdullah II har en enorm opgave at opretholde stabiliteten. En national dagsorden, der involverer langsigtede politiske, økonomiske og sociale forandringer er endnu ikke blevet vedtaget.

Queen Alia International Airport er Jordans største lufthavn i Zizya området, 32 km syd for Amman.

Destinasjoner