Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Kina

Find den bedste pris på biludlejning i Kina ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kina. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kina guide

Billeje Kina

Biludlejning Kina

Kina er i det østlige Asien, og er verdens mest folkerige land med 1,3 milliarder indbyggere (2011). Kina er også verdens 3 største land i området – efter   Rusland og Canada. Kina grænser Nordkorea mod nord, Rusland og Mongoliet i nord, Kasakhstan, Kirgisistan, Tadsjikistan, Afghanistan, Pakistan, Indien, Nepal og Bhutan mod vest / nordvest og Myanmar, Laos og Vietnam mod sydvest.

Kina har en lang kystlinje mod det Gule Hav, Østkinesiske Hav og Det Sydkinesiske Hav. Landskabet består mest af frugtbare sletter i nord og øst, bakkerne i syd og bjergene mod sydvest. Northwest lands golde højsletter og ørkenområder. Himalaya bjergkæde beliggende i det vestlige Kina – grænsen til Nepal. Her er verdens højeste bjerg – Mount Everest – som måler 8848 meter. Kina har verdens hurtigst voksende økonomi og fører med hensyn til produktion af stål, kul, cement, bomuld, korn, kød og fisk. Også elektronik varer, tøj og sko fra Kina dominerer verdensmarkedet. Kina er også verdens største bilproducent.

Hovedstaden Beijing ligger nordøstlige del af landet, og har omkring 20 millioner indbyggere i hovedstadsområdet(2011). Beijing er Kinas politiske og kulturelle centrum, og her er de berømte vartegn som “Den forbudte by”, Den Kinesiske Mur, Sommerpaladset og “Tiananmen-pladsen”. Beijing vært for OL i 2008.

Kinas mest folkerige by, Shanghai , er beliggende østlige del af landet, med 23 millioner indbyggere (2011). Andet større byer i landet er Guangzhou (11,1 millioner indbyggere), Tianjin (11,1 millioner), Shenzhen (10,4 millioner), Hong Kong (7 millioner) og Dongguan (6,4 mio.)

Kinas voksende turisme, og har meget at byde på for de besøgende. Landet kan lokke af spændende historiske og arkitektoniske attraktioner, museer, teatre, kunst og kunsthåndværk. Kina tilbyder Også de storslåede templer, mausoleer, klostre og haver.

Passagerer, der rejser til en af ​​Kinas største byer, har den bedste shopping – med utallige indkøbscentre og indkøbscentre. Hvis du er mere interesseret i udendørs aktiviteter, kan Kina tilbyde stejlbjerge og dale, tropisk regnskov, øde ørkener, søer og snedækkede bjergkæder. Kina har flere internationale lufthavne, og nationens travleste placeret på større byer Beijing , Shanghai og Hong Kong .