Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Kosovo

Find den bedste pris på biludlejning i Kosovo ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kosovo. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kosovo guide

Billeje Kosovo

Biludlejning Kosovo

Kosovo ligger i det sydøstlige Europa på Balkan og har omkring 1,8 millioner indbyggere (2010). Det grænser   Serbien i nord og øst, Makedonien mod syd, Albanien mod sydvest, og Montenegro mod vest.

Kosovo var tidligere en del af Forbundsrepublikken Jugoslavien, og havde en vag national status – men landet erklærede sig i 2008 som en uafhængig republik.

Hovedstaden er Priština , og har omkring 700.000 indbyggere.Andre større byer i Kosovo Mitrovica, Prizren og Pec. Et populært turist byer er Brezovica, som er en typisk vinter udvej.

Blandt Kosovos mange kulturskatte og turistattraktioner er fire bevarede serbiske klostre af byzantinsk arkitektur – som alle er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Ellers bliver kulturen stærkt påvirket af albanske tradition. Landet har to officielle sprog: Albansk og serbisk.

Kosovo har et varieret landskab, men store dele af landet er domineret af bakker og bjerge, herunder den højeste top er omkring 2650 m.Landet har også et større antal mindre søer og floder.

Landets vigtigste lufthavn er Priština International Airport, som ligger lige uden for hovedstaden.

Destinasjoner