Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Kroatien

Find den bedste pris på biludlejning i Kroatien ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kroatien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kroatien guide

Billeje Kroatien

Biludlejning Kroatien

Kroatien (Kroatisk: Hrvatska) er en uafhængig republik, som tidligere var en del af føderationen Jugoslavien. Landet ligger i det sydøstlige Europa, og har – ud over en kyststrækning ud mod Adriaterhavet – en fælles grænse med   Slovenien , Ungarn , Serbien , Bosnien-Hercegovina og Montenegro .Kroatien dækker et areal på mere end 56   000 km2 og har en samlet befolkning på ca. 4500 tusind (2010).Hovedstaden og landets finansielle centrum   Zagreb , der har omkring 780.000 indbyggere.

Andre vigtige byer i Kroatien er Dubrovnik , Split og Rijeka – alle beliggende på Adriaterhavskysten.

Landskabet består hovedsageligt af lavsletter og bjerge (især i vest og syd). Den vigtigste industri er turisme, som i løbet af de seneste 10 år har haft en enorm fremgang. Det er primært de byer langs kysten – med sine fantastiske strande – som er populære turistmål. Mange stiller sig imidlertid også besøge Zagreb på grund af byens mange kunst-og kulturskatte.

Kroatiens største lufthavn Pleso International Airport , som ligger uden for hovedstaden Zagreb – men der er også større lufthavne sådanSplit og Dubrovnik .En masse af chartertrafikken går til disse lufthavne.