Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Dubrovnik Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Dubrovnik Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Dubrovnik Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Dubrovnik Lufthavn guide

Billeje Dubrovnik Lufthavn

Biludlejning Dubrovnik Lufthavn

Dubrovnik Lufthavn (DBV) er en international lufthavn i den sydlige del af Kroatien , omkring 22 km syd for Dubrovnik   center.Lufthavnen ligger i nærheden af ​​forstad Cilipi og opfordrede kroatisk “Zracna Luka Dubrovnik”.

Dubrovnik Lufthavn betjener 1200 tusind passagerer årligt (2010), og dermed Kroatien 3 travleste lufthavn. Lufthavnen er under opførelse og vil i 2012 have kapacitet til at betjene 3,5 millioner passagerer om året.

En række flyselskaber har både permanente og sæsonbestemte flyrejser til og i udlandet fra Dubrovnik Airport – herunder British Airways, EasyJet, Lufthansa, Norwegian og SAS. Populære internationale destinationer omfatter London , København , Oslo , Stockholm og Wien .

Dubrovnik Lufthavn blev åbnet i 1961 og har en terminalbygning. Faciliteter for rejsende omfatter restauranter, snackbarer, butikker, information skrivebord, bank, posthus, ATM og vekselbørs.

Et stort 4-stjernet hotel Svilen også forvaltes af lufthavnen i 2012.

Hvis du ønsker at leje en bil i Dubrovnik, en række biludlejningsselskaber i deres datterselskaber i ankomsthallen i lufthavnen. Her finder vi sådan store internationale aktører som Avis, Hertz, Sixt, Europcar og easyCar.

Hvis du ønsker en anden metode til transport til centrum af Dubrovnik lufthavnen kan du tage bus eller taxi.