Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Letland

Find den bedste pris på biludlejning i Letland ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Letland. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Letland guide

Billeje Letland

Biludlejning Letland

Republikken Letland ligger i det geografiske område Baltikum, mere specifikt på den østlige bred af Østersøen. Landet har en fælles grænse med   Estland , Rusland , Hviderusland og Litauen .Letland dækker et areal på 64.589 km ² og har en befolkning på 2,2 millioner rundt (2010).

Hovedstaden Riga har over 750 000 indbyggere, ligger på Rigabugten (Østersøen).Andre større byer er   Liepaia   og Daugavpils.Det officielle sprog i Letland er lettisk, og beslægtet med sprog nabolandet Litauen.

Landskabet i Letland er præget af lavlandssletter og skove. Ellers er landet gennemskæres af talrige mindre floder og søer. Den største af søerne, Luban, har et areal på 82 km2.

Den mest populære turistmål i Letlands hovedstad Riga , hvor den gamle by er en turist uafgjort.Også nyere arkitektur er et varemærke for byen. Dette er især en omfattende samling af bygninger i byens centrum, med sin karakteristiske art nouveau-stil er noteret på UNESCO World Heritage List.

Letlands vigtigste lufthavn er Rigas internationale lufthavn , som ligger lige uden for centrum af hovedstaden.