Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Libanon

Find den bedste pris på biludlejning i Libanon ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Libanon. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Libanon guide

Billeje Libanon

Biludlejning Libanon

Libanon er et land i Mellemøsten beliggende på Middelhavet og er omgivet af Syrien   i nord og øst, og Israel mod syd.Libanon er et af de femten lande, som der henvises til som “vugge menneskeheden!. Hjem til 4.143.101 (2011) indbyggere i landet, og dets kapital er Beirut .De fleste taler arabisk, men fransk er også brugt i vid udstrækning. Alle vej-og gade skilte har tekst på arabisk og fransk.

På trods af, at Libanon er et relativt lille land, er der store klimatiske variationer fra frugtbart landskab langs Middelhavlet at tørre steppe klima. Landet er bjergrigt, og de ​​to bjergkæder i Libanon og Anti-Libanon har toppe på omkring 3000 fod, som er snedækket vinter.

Før den libanesiske borgerkrig (1975-1990), oplevede landet en periode med relativ ro og velstand, drevet af turisme, landbrug og bankvæsen. Det tiltrak et stort antal turister, således at hovedstaden Beirut blev omtalt som ” Paris i Mellemøsten. ”

I kølvandet på oprettelsen af ​​Israel i 1948, har der været mange konflikter i Mellemøsten. I 1975 brød krigen ud mellem den vestlige,   Israel -venlige kristne og radikale muslimske grupper i landet.Mellem 1978 og 1998. De norske FN-styrkerne i det sydlige Libanon som en del af FN-fredsbevarende styrker i Libanon (UNIFIL) og (UNTSO)

Uroligheder har påvirket turismen, men det er nu begyndt at stige igen. I 2009 placeringer   New York Times Beirut øverst af de bedste destinationer i hele verden på grund af sin unikke natteliv og gæstfrihed.Libanons forskelligartet befolkning, der består af forskellige etniske og religiøse grupper, har bidraget yderligere til landets festivaler, musikalske stilarter og litteratur samt fremragende køkken.

Vigtigste destinationer, der er på UNESCOs ruiner i Anjar beliggende i Bekaa-dalen. The World Heritage List er også Byblos er en idyllisk by ved Middelhavet. Med en historie, som går fra 8000, 7000 fNZ er Babylos anses for at være den ældste kontinuerligt beboede.

Museer, at det er værd at besøge Beirut National Museum med udstillinger omkring 100.000 genstande, mange fra oldtiden og middelalderen. Gibran Museum var oprindeligt et kloster i Bsharri, blev omdannet til et museum til ære for landets verdensberømte kunstner, forfatter, digter og teolog Gibran Khalil Gibran (1883 – 1931)

Beirut-Rafik Hariri International Airport , tidligere Beirut International Airport, der ligger 9 miles fra Beirut og er det eneste operationelle kommercielle lufthavn i landet.

Destinasjoner