Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Litauen

Find den bedste pris på biludlejning i Litauen ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Litauen. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Litauen guide

Billeje Litauen

Biludlejning Litauen

Republikken Litauen ligger på den sydøstlige kyst af Østersøen i det geografiske område Baltikum. Landet har en fælles grænse med Letland , Hviderusland, Polen og Rusland (Kaliningrad Oblast).Litauen har et areal på 65.300 km ² og dens befolkning er omkring 3400 tusind (2010).

Hovedstaden og den største by er Vilnius , som har omkring 540.000 indbyggere.De største byer er ellers   Kaunas og Klaipeda .Det officielle sprog i Litauen er litauisk, som er beslægtet med sprog nabolandet Letland.

Landskab Litu er overvejende flad og langs kysten er domineret af floddeltaer og de gen. Især i syd er der skove, som for det meste består af fyrretræ.

Mange af landets mest populære attraktioner er koncentreret i og omkring Vilnius, som i 2009 havde status som europæisk kulturhovedstad. Bymidten har, på grund af dens velbevarede historiske arkitektur, erklærede blev et UNESCO World Heritage-sted i 1994.

Litauens største lufthavn, Vilnius International Airport , som ligger 7 km syd for hovedstaden.