Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Malaysia

Find den bedste pris på biludlejning i Malaysia ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Malaysia. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Malaysia guide

Billeje Malaysia

Biludlejning Malaysia

Malaysia er et land i Sydøstasien, som ligger dels på en halvø på det asiatiske fastland og dels på den nordlige tredjedel af øen Borneo. Det er en føderation bestående af tretten stater. Capital   Kuala Lumpur Beliggende nordvest for fastlandet.Flere små øer hører ligeledes til landet.

Det grænser fastlandet til Thailand   i nord og øen Singapore i syd, hvor der er en bro.I Borneo der er grænser til Brunei i nord, og til   Indonesien   i syd.Malaysia er en blanding af den moderne verden og et udviklingsland gør det til en spændende destination.

Befolkningen er 28.859.154 (2011) indbyggere.Malaysia er et multikulturelt samfund. Mens Malays udgør en 52% flertal, er der også 27% kinesere, 9% indisk og en diverse gruppe på 13,5% “andre”, og 12% af de oprindelige folk (Orang Asli). Det er derfor også et væld af trosretninger og religioner, med islam, kristendom, buddhisme, taoisme, hinduisme, sikhisme og endda shamanisme på kortet. Landet har været både portugisisk og britisk koloni. Det blev uafhængigt af Storbritannien i 1957.

Malaysia er kendt for sin biodiversitet. Omkring to tredjedele af landet er dækket af regnskov, del af skoven er 130 millioner år gammel.

Taman Negara National Park er en af ​​de ældste tropiske regnskove i verden. Det har massive træer, vandfald og er et paradis for truede arter såsom den asiatiske elefant, tiger, leopard og næsehorn. Med sine 4095 meter, Mount Kinabalu, det højeste bjerg på Borneo. Tioman Island er en lille ø beliggende ud for østkysten af ​​halvøen Malaysia. Øen er omgivet af talrige hvide koralrev, hvilket gør det til et paradis for dykkere. Malaysias mest berømte feriemål, Langkawi, en øgruppe bestående af 99 øer. De mest populære strande er en på vestkysten med en bred vifte af restauranter og natklubber.

En af de største attraktioner er den Petronas Towers i Kuala Lumpur, tvillingetårne ​​på 403 meter, som var verdens højeste bygninger, da de blev afsluttet i 1998, og beholdt denne status indtil 2004. De er en afspejling af Malaysias muslimske religion.

Malaysia har otte internationale lufthavne. Den største er   Kuala Lumpur International Airport ligger 80 km uden for Kuala Lumpur .