Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Malta

Find den bedste pris på biludlejning i Malta ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Malta. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Malta guide

Billeje Malta

Biludlejning Malta

Malta er både en republik og en gruppe af øer i Middelhavet, der ligger omkring 93 km syd for den italienske ø Sicilien.

Den vigtigste ø, med samme navn som republikken har et areal på 246 km2. Taget sammen, Malta et areal på 316 km2. Den samlede befolkning er på ca. 400.000 (2010), og de fleste bor på hovedøen Malta.

Malta har et typisk middelhavsklima med milde, våde vintre og varme, tørre somre.

Maltas hovedstad Valletta , en lille havneby med ca.6500 indbyggere – ligger på østkysten af ​​hovedøen. Valletta har mange historiske bygninger, og byen er fuld af UNESCO World Heritage List.

Andre byer i Malta er St. Julien og Slierne, som er populære ferie destinationer. Det samme er republikkens næststørste ø,   Gozo .Turisme betyder overhovedet meget for Maltas økonomi. Malta har to officielle sprog: maltesisk og engelsk.

Blandt de vigtigste turistattraktioner steder i Malta finder vi nogle bemærkelsesværdige rester af sten templer fra det megalitiske tid – dvs fra perioden 3000-2500 f.Kr. Kr. De anses for at være unik i verden. De største stenblokke i et af komplekserne veje op til 19 tons. Der er også eksempler på gamle templer fra samme periode – som er hugget ind i klippen.

Den eneste lufthavn i Malta – Malta International Airport – ligger lige uden for hovedstaden Valletta.