Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Marokko

Find den bedste pris på biludlejning i Marokko ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Marokko. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Marokko guide

Billeje Marokko

Biludlejning Marokko

Marokko et rige beliggende syd for det afrikanske kontinent. Landet har kystlinje mod Atlanterhavet mod vest og Middelhavet mod nord. Ellers Marokko har en fælles grænse med Algeriet og Vestsahara, der har været under marokkansk besættelse siden 1976. Marokko har en samlet befolkning på 31,6 millioner innbyggere (2010).

Hovedstaden Rabat har 1,7 millioner indbyggere, mens landets største by, Casablanca , har en befolkning på 3,1 millioner.Andre byer med over en million indbyggere, Marrakech og Fes .Større byer er Tanger (hvor man kan se hen over Gibraltarstrædet til Spanien ), og den udvej byen Agadir på Atlanterhavskysten.

Landskabet i Marokko er domineret af to store bjergkæder – Rif-bjergene i nord til Middelhavet og Atlasbjergene, der strækker sig diagonalt fra sydvest til nordøst. Mod Atlanterhavskysten er forholdsvis flad.

Blandt de vigtigste attraktioner i Marokko er de gamle bydele – Medina – der er bl.a. i Marrakech og Fes   med sine spændende markeder, basarer og smalle, labyrint-lignende gader.Markedet i Fes er et af de største af sin art, og er derfor også en UNESCO World Heritage Site. Ellers er det mere populære feriesteder på Atlanterhavet, Agadir, som er den mest populære beach resort.

Marokkos største lufthavn er Mohammed V International Airport i Casablanca .Andre vigtige lufthavne omfatter Ibn Batouta internationale lufthavn i Tangier og Menara internationale lufthavn i Marrakech.