Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Mexico

Find den bedste pris på biludlejning i Mexico ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Mexico. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Mexico guide

Billeje Mexico

Biludlejning Mexico

Mexico er den sydligste land i Nordamerika, der dækker et areal på næsten 2 millioner km ². Det har kystlinje mod vest af Stillehavet og mod øst af den Mexicanske Golf og Caribien.   Landet har en fælles grænse med   USA   mod nord og Guatemala og Belize mod sydøst.Det er lidt over 112 millioner indbyggere (2010) i Mexico. Omkring 20 millioner af disse mennesker bor i og omkring hovedstaden Mexico By   (Ca. 9 millioner i selve byen).Landets højeste punkt er vulkanen Pico de Orizaba.

Andre større byer i Mexico: Guadalajara (4,4 millioner i hovedstadsområdet), Monterrey (4 millioner), Puebla (2,7 millioner), Toluca (1,8 millioner), Tijuana (1,7 millioner) og Leona (1,6 mio.)

Mexico er et land, der er meget rig på fund fra oldtiden. Blandt resterne af den gamle aztekerkulturen finder vi det imponerende Pyramid of the Sun i den gamle Teotihuacan. Det er dateret til 200 er. Der er også mere antikke arv – herunder den cirkulære pyramide i Cuicuilco fra omkring år 300 f.Kr.Kr.

Landskab og klima i Mexico er meget forskelligartet, fra en tør, ørkenlignende landskab i nord til tropiske regnskove i syd. Der er også betydelige bjergområder, hvor det højeste punkt, Pico de Orizala, projektering 5   700 meter over havets overflade.De væsentlige, vand-rige flod Rio Bravo / Rio Grande munder ud i Den Mexicanske Golf, som udgør grænsen mellem Mexico og USA.

Mexicos vigtigste lufthavn er Benito Juarez Internationale Lufthavn , som ligger i hovedstaden Mexico City .En anden større lufthavn er Hermanos Serdán International Airport nær byen Puebla.