Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Monaco

Find den bedste pris på biludlejning i Monaco ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Monaco. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Monaco guide

Billeje Monaco

Biludlejning Monaco

Monaco, et fyrstendømme og verdens næstmindste land, der ligger på den franske Riviera (Côte d’Azur) – mao indenfor Frankrigs grænser. Landet består hovedsageligt af et byområde. Monaco er ved sin meget beskedne areal på kun 2 km ², en af ​​de tættest befolkede lande. Befolkningen er ca. 30.000 (2010).

Monaco består næsten udelukkende af byområdet, der er hovedstaden af ​​samme navn. Området er opdelt i fire distrikter (“Quartiers”), Monaco-Ville (Old Town), La Condamine (på havnen), Monte Carlo og Fontvieille.

Monte Carlo er den mest prestigefyldte og berømte distrikt Monaco, der er kendt for sit kasino og sine fashionable strande.Glamour faktor i Monte Carlo er meget høj. Store dele af den verdensberømte løb Monaco Grand Prix finder sted i Monte Carlo.

Det lille land har to officielle sprog: Fransk og monegaskisk – en gammel lokal sprog tilhører samme sprogfamilie som fransk og italiensk.

Monaco har ingen lufthavn. Den nærmeste større lufthavn er Nice-Côte d’Azur internationale lufthavn i Frankrig .Det er lige over 20 miles sydvest for Monaco.