Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Montenegro

Find den bedste pris på biludlejning i Montenegro ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Montenegro. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Montenegro guide

Billeje Montenegro

Biludlejning Montenegro

Montenegro er et land på Balkan ligger ved Adriaterhavet. Det grænser Kroatien og   Bosnien-Hercegovina mod nord, Serbien mod nordøst, Kosovo mod øst og Albanien i syd. Befolkningen er 625.266 (2011) indbyggere og er hovedstaden Podgorica. Det officielle sprog er montenegrinske faktisk det samme sprog som serbisk, kroatisk og bosnisk.

Montenegro blev underskrevet i 1918 i de serbere, kroater og slovenere Riget, der fra 1929 blev kaldt Jugoslavien. Efter opløsningen af ​​Jugoslavien i 1992, Montenegro og Serbien sammen i Forbundsrepublikken Jugoslavien (“rest-Jugoslavien”), som i 2003 skiftede navn til Serbien og Montenegro. I 2006 blev selvstændigt. Montenegro var den eneste republik i det tidligere Jugoslavien, der støttede Serbien under krigene i 1990’erne.

Montenegro har i de senere år med politisk stabilitet er blevet re-opdaget af turister fra hele verden for sin betagende bjerglandskab, dramatiske kystlinie, historiske monumenter og smukke bjergomgivne byer. Montenegrinske kyst er lige så smuk som den mere berømte nabo   Kroatien .

Den middelalderlige by Kotor-bugten Kotor, som er en dramatisk blå klint går helt ned til det blå hav. Her er St. Tryphon Domkirke fra 1100-tallet, kirken St. Luke og St. Nicholas Ortodokse Kirke.

Fæstningsby Budva med sine smukke strande er Montenegros mest populære turistmål. Den gamle by er idyllisk beliggende på en lille halvø, og i de smalle, snoede gader ligger en række historiske bygninger, kirker og små torve. Blandt de mest interessante er St. Johns Church fra 500 s og Santa Marija de Punta fra 700 s.

Baglandet til Montenegro er karakteriseret ved dybe floddale, med Tara kløft som Europas største og dybeste floddal. Helt i sydøst mod   Albanien og Kosovo er bjerge over 2.500 meter, med rester af gletsjersøer dannet under istiderne.

Landet har mange kirker og klostre, især den serbiske ortodokse kloster Ostrog et besøg værd.

Podgorica Lufthavn er Montenegros største internationale lufthavn. Det er beliggende 12 km syd for Podgorica.

Tivat Lufthavn   Beliggende nær byen TIVA på kysten og 20 km fra Budva.Her går de charterfly til flere europæiske destinationer i løbet af sommeren.

Destinasjoner