Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Namibia

Find den bedste pris på biludlejning i Namibia ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Namibia. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Namibia guide

Billeje Namibia

Biludlejning Namibia

Namibia er et land i den sydvestlige del af Afrika, langs Atlanterhavskysten. Landet har en fælles grænse med Angola, Zambia , Botswana og Sydafrika .Indtil 1990. Namibia del af den sydafrikanske republik Namibia dækker et areal på 825.418 km ², med ca. 2,1 millioner indbyggere (2010), er landet relativt tyndt befolket. Capital   Windhoek har omkring 315.000 indbyggere.

Andre større byer i Namibias Walvis Bay, Keetmanshoop, Luderitz og Swakopmund. Landskabet er for det meste tørt og domineret af ørkener, savanner og bjerge, hvor de højeste toppe nå op til lige over 2300 m

Blandt de vidundere Namibia skal være over 100 år gamle Etosha National Park nævnt. En anden populær turistdestination er Twyfelfontein i Kunene Region. Der er en stor sten udskåret med omkring 2000 karakterer, som er dateret til en periode på flere tusinde år –   fra ca. år 1000 e.Kr.Kr. og længere tilbage i historien. Den mest besøgte turistattraktion i hovedstaden Windhoek er et gammelt fort fra slutningen af ​​1800-tallet. Der er også Namibia Nationalmuseum selv.

Namibia største lufthavn er Hosea Kutako International Airport , som ligger 5,4 mil øst for hovedstaden.