Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje New Zealand

Find den bedste pris på biludlejning i New Zealand ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i New Zealand. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

New Zealand guide

Billeje New Zealand

Biludlejning New Zealand

New Zealand er et land i Oceanien, især i det sydvestlige Stillehav. Befolkningen er omkring 4300 tusind (2010). Landet består af Nordøen og Sydøen og nogle mindre øer. To tredjedele af New Zealands befolkning bor i North Island, og den tredjestørste Sydøen. Hovedstaden er Wellington (387   000 indbyggere), beliggende i den sydlige del af Nordøen.New Zealands oprindelige befolkning, Maori, kaldte Landet af Aotearoa, som kan oversættes til “The Long White Cloud Land.”

Landets største by er Auckland   på Nordøen, har som med forstæder en befolkning på 1,2 millioner rundt.Den største by i det sydlige Island er Christ Church med 350.000 indbyggere.

Landskabet i New Zealand er meget varieret. Du kan finde alt fra høje bjerge med evig sne til vulkaner, gejsere og regnskove. Også lange sandstrande, kan landet tilbyde. Således turister af alle slags finde interessante destinationer.

Sejlads er en national sport i New Zealand, og det tiltrækker lystsejlere fre verdensplan år. Ellers hovedstaden Wellington kendt for sine mange festivaler og kulturelle begivenheder.

New Zealands største lufthavn er Auckland International Airport , som ligger 20 miles syd for centrum.Den vigtigste lufthavn på øen er   Christchurch International Airport .