Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Norge

Find den bedste pris på biludlejning i Norge ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Norge. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Norge guide

Billeje Norge

Biludlejning Norge

Norge er vest på den skandinaviske halvø, og har omkring 4900 tusind indbyggere (2011). Øgruppen Svalbard og Jan Mayen ø i Nordatlanten også tilhører Norge. Landet grænser mod øst   Sverige og Finland og Den Russiske Føderation   i det nord-østlige område.Norge er omgivet af hav i nord, vest og syd for Barentshavet, Norskehavet, Nordsøen og Skagerrak.

Norge er inddelt i fem regioner – det østlige, sydlige, vestlige Norge, Trøndelag og Nord-Norge.

Norge er en lang og bjergrigt land med store højdeforskelle – og det højeste punkt er toppen – som måler 2.469 mio Norge har også en stor patio kystnære koralrev med mange store og små øer, og på den vestlige landskab består af dybe fjorde omgivet af stejle fjelde. Trøndelag har en mere bølget landskab, og i det nordlige Norge er både skære gård og bjergområder. Længst mod nord i Finnmark landskab består hovedsageligt af flade sletter.

Der er 8 steder i Norge, som er et UNESCO World Heritage Site og tiltrækker mange turister. Dette er Bryggen   Bergen (de gamle hanseatiske træbygninger), Urnes stavkirke fra 1140, byen Røros , Helleristninger i Alta, Vega-øerne i Nordland, Struve Geodetic Arc i Hammerfest, Geiranger Fjord i Møre og Romsdal, og Nærøyfjord i amtet.

Oslo er hovedstad og største by – med cirka 607.000 indbyggere (2011). Oslo er leder af Oslo-fjorden og har en række populære turistattraktioner – herunder hovedgaden, Karl Johans Gate, Royal Palace, Frognerparken, Big Ben, Vikingeskibsmuseet, National Gallery og operahuset.

Norges vigtigste lufthavn er Oslo Lufthavn – Gardermoen , der ligger 60 km nordøst for hovedstaden.Andre store internationale lufthavne   Bergen Lufthavn – Flesland , Stavanger – Sola og Trondheim Lufthavn – Værnes .