Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Østrig

Find den bedste pris på biludlejning i Østrig ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Østrig. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Østrig guide

Billeje Østrig

Biludlejning Østrig

Østrig ligger i Centraleuropa, er en føderal stat bestående af ni stater med egen administration. Befolkningen i Østrig er omkring 8300 tusind (2010) – heraf 1,7 mio ​​indbyggere i hovedstaden Wien .

Andre større byer i Østrigs Graz , Linz , Salzburg og Innsbruck .

Østrig er omgivet af en række nabolande – og grænser mod vest af Liechtenstein og Schweiz i syd til Italien og Slovenien i øst til Ungarn og Slovakiet , og i nord til Tyskland og Tjekkiet .Landets officielle sprog er tysk, men dialekter kan være svært at forstå for turister, selv om de taler standard tysk.

Landskabet i Østrig er domineret af bjerge, Alperne og dækker den vestlige og sydlige dele af landet. Det når de højeste toppe på den østrigske side op til omkring 3800 m

Østrig er kendt som et land med mange vigtige bidrag til europæisk kulturhistorie – især i klassisk musik. Berømte komponister som Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Schubert, Gustav Mahler og Johann Strauss var alle østrigere. Også Ludwig van Beethoven boet mange år i Østrig. Wien har meget at tilbyde inden for kunst og kultur. Det samme   Salzburg .

Ellers Østrig er også et populært ski land – og alpin Innsbruck har været et paradis for skiløbere, da Vinter-OL blev afholdt der i 1964.

Østrigs største lufthavn er Vienna International Airport , som ligger ca. 18 km fra byens centrum.Landets næststørste lufthavn ligger   Salzburg Lufthavn – WA Mozart .