Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Graz Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Graz Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Graz Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Graz Lufthavn guide

Billeje Graz Lufthavn

Biludlejning Graz Lufthavn

Graz Lufthavn (GRZ) er beliggende i det sydøstlige Østrig – omkring 10 miles syd for Graz   center.Dette er på 3 største lufthavn i landet.

Graz Lufthavn blev indviet i 1925, og modtog internationale flyvninger i 1951. Lufthavnen har i øjeblikket to terminalbygninger, der betjener ca. 1 million passagerer om året (2011).

Der er 13 flyselskaber, der har nationale og internationale direkte flyvninger fra Graz Lufthavn til næsten 35 rejsemål – herunder Berlin , Wien , Düsseldorf, London   og Monastir.Derudover har lufthavnen stor chartertrafikken i sommer til destinationer i Middelhavsområdet.

Der er en række offentlige faciliteter i lufthavnen – herunder butikker (herunder toldfri butik), restauranter, cafeer, VIP-lounge, information counter og gratis trådløs internetadgang.

Graz Lufthavn er godt indrettet til handicappede.

For at komme fra lufthavnen til byens centrum, kan man bruge bus, tog eller taxa. Hvis du ønsker at leje bil i Graz, de biludlejningsselskaber Avis, Budget og Sixt sine grene i lufthavnen.

Med biludlejning i Graz, kan man tage behagelige ture og opleve området omkring byen i deres eget tempo.