Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Graz

Find den bedste pris på biludlejning i Graz ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Graz. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Graz guide

Billeje Graz

Biludlejning Graz

Graz ligger sydøst for Østrig og er landets næststørste by med cirka 267.000 indbyggere (2012).Byen ligger på begge sider af floden Mur – ikke langt fra grænsen til Ungarn og Slovenien .Graz er hovedstaden i staten Steiermark og er placeret på den sydlige side af Alperne.

Graz har en betydelig industriel produktion af sådanne jern og stål, maskiner, optiske instrumenter, læder og tekstil. Byen er også en vigtig korsvej. Hertil kommer, Graz seks universiteter – hvor den ældste blev grundlagt i 1586.

Byen har en række museer, teatre, operaer (fra 1899) og kunstgallerier – og blev navngivet den europæiske kulturhovedstad i 2003.

Den gamle bydel i Graz er et UNESCO World Heritage Site. Her vil du finde smukke gader og stræder, parker og flere historiske kirker – herunder en gotisk katedral fra 1400-tallet. Også Leech kirke fra 1293, et besøg.

På Schlossberg for centrum, byens berømte klokketårn fra 1500-tallet og ruinerne af en fæstning fra Karl den Stores tid. Du kan bruge svævebane elevatoren eller trappen for at komme herop.

Graz ligger ellers et apotek museum, Historisk Museum, Railroad Museum, og flere parker og grønne områder.

Graz Lufthavn ligger 10 km syd for byens centrum og den internationale lufthavn.