Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Innsbruck

Find den bedste pris på biludlejning i Innsbruck ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Innsbruck. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Innsbruck guide

Billeje Innsbruck

Biludlejning Innsbruck

Innsbruck ligger øst for Østrig af Inn-floden, er hovedstaden og den største by i staten Tyrol. Byen har omkring 120.000 indbyggere (2011).

Innsbruck er 575 meter – og er omgivet af høje bjerge – hvor flere toppe tårner 2300 m Byen er berømt for at være et populært vintersportssted, og Vinter-OL blev afholdt her i 1964 og i 1976.

Innsbruck er et vigtigt handelscentrum og transport hub for regionen. Byen er også tyrolsk kulturelle centrum og har flere museer og teatre. Desuden vides Innsbruck at være en af   Østrig ‘s konference-og turistbyer.

Old town (“Altstadt”) er en stor turistattraktion, og her kan man se en række historiske bygninger – “. The Golden Roof”, herunder Furstenburg fra 1400-tallet med

Andre attraktioner omfatter Innsbruck Cathedral fra 1722, Hofburg Palace fra 1400 – og 1500-tals kirke “Hofkirche” fra 1565 og museet “Tiroler Landesmuseum Ferdinandeum” – hvis arkaisk, videnskabelige og kunsthistoriske samlinger.

Der er mange resorts i området omkring byen og svævebanen til bjerget Hafelekar – som måler 2334 meter

Byen har ellers en botanisk have og zoologisk have “Alpenzoo”.

Lidt off-center ligger slottet af Ambras fra 1300-tallet – som tiltrækker mange turister. Slottet er åbent for offentligheden, og her er et historisk museum, et portræt galleri og udstillinger af våben og rustninger. Slottet har også en smuk park.

Innsbruck Airport er beliggende 5 miles vest for centrum.