Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Linz

Find den bedste pris på biludlejning i Linz ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Linz. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Linz guide

Billeje Linz

Biludlejning Linz

Linz ligger ved floden Donau øst / nordøst i Østrig og er landets 3rd største by. Linz har 191.000 indbyggere (2012), og er hovedstad i staten Oberösterreich. Byen ligger 160 km vest for   Wien .

Linz er en vigtig kommercielle og industrielle centrum. Byen er også en transport hub, og er kendt for sit rige kulturliv. Linz har en flod havn, og byen huser også tre universiteter.

Linz kendt for sine moderne kulturinstitutioner – herunder “Lentos -. Museum of Modern Art”Byen blev kaldt den europæiske kulturhovedstad i 2009.

Nogle af de mest populære turistattraktioner er “Altstadt” – gamle by fra middelalderen med sådanMartins-kirken – oprindeligt fra 700 s (en af ​​de ældste kirker), bygge “Landhaus” fra 1571, City Hall fra 1659, det tidligere kejserlige palads fra 1600-tallet (som nu er museum), den tidligere katolske katedral fra 1678 og den nye katedral fra 1924,. med sin 135 meter høje tårn Dette er den største kirke i   Østrig .

En anden seværdighed i Linz “Ars Electronica Center” – et center for Electronic Arts, som også har interaktive udstillinger.

Byen er ellers en dental museum, en cowboy museum, teatre, koncert og kongres hal, zoo, botanisk have og flere parker og rekreative områder.

Den nærmeste lufthavn er Linz Airport, der ligger 13 km sydvest for centrum.