Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Salzburg

Find den bedste pris på biludlejning i Salzburg ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Salzburg. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Salzburg guide

Billeje Salzburg

Biludlejning Salzburg

Salzburg ligger vest for Østrigs ved floden Salsach – tæt på grænsen til nabolandet Tyskland .Byen har 148.000 indbyggere (2011), og er beliggende 115 km sydøst for den tyske by   München .

Salzburg er en stor turistattraktion, business og kulturelle centrum, og desuden en signifikant transport hub. Salzburg er også kendt for at være en konvention og messeby.

Byen er berømt for sin festival – som har været en årlig begivenhed siden 1920. Salzburg Festivalen har lavet et centrum for musik og teater kultur.

Komponisten WA Mozart blev født i Salzburg i 1756, har det hus, han voksede op i været museum siden 1880.

Den gamle by er et UNESCO World Heritage Site, og der er sådan det gamle rådhus fra 1768, universitetet (grundlagt 1618) og den franciskanske fra 1300-tallet.

Andre turistattraktioner i Salzburg domkirke fra 1628, Residenz bygning fra 1600-tallet, Kapuciner Kloster fra 1602 og Mirabell Palace fra 1606 – som også har en smuk have. Næste dør, musik institution “Mozarteum” af koncertsale, musik akademi og Mozart arkiv.

Det anbefales også et besøg på Museum of Art og Kulturhistorie (“Salzburg Museum”) – hvis en sådan se fund fra den romerske æra og ældre malerier og skulpturer.

På en bakke over byen er fæstningen Hohensalzburg, som blev grundlagt i 1077. Dette er Europas befæstningsanlæg fra det 11. århundrede, og er en stor turistattraktion. Borgen har næsten 1 million besøgende årligt.

Salzburg Lufthavn ligger 11 miles sydvest for centrum.