Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Wien

Find den bedste pris på biludlejning i Wien ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Wien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Wien guide

Billeje Wien

Biludlejning Wien

Wien er hovedstaden i Østrig , ligger ved Donau-floden i nordøst.Byen har 1,7 millioner indbyggere (2011).

Wien er den kulturelle og økonomiske centrum og en vigtig industri-og Sciences. Byens universitet blev grundlagt i 1365. Wien er også en vigtig transport hub og har stor turisme.

Wien er kendt for at være en af ​​de vigtigste centre for klassisk musik. Der er museer for berømte komponister og musikere som Haydn, Mozart, Beethoven, Shubert og Strauss – som alle har levet i kortere eller længere perioder af sit liv i Wien. Byen er også berømt for sin årlige musik og teater festivaler.

Det historiske centrum af Wien er et UNESCO World Heritage site – og der er mange smukke kirker og klostre. Stephan Cathedral (bygget i perioden fra 1304 til 1511) er en populær turistattraktion her – med sin karakteristiske 136,7 meter høje tårn.

Andre seværdigheder i Wien bl.a. Slottet “Belvedere” fra 1700-tallet, “Vienna Staatsoper” – det vigtigste operahus i byen i 1869, den gotiske kirke “Ruprechtkirche” fra 1200-tallet, The Natural History Museum – med geologiske og botaniske samlinger og den Art History Museum – hvor bl. a kan se det arbejde, Rembrandt og Rubens.

Byen har også en teater museum, et museum, viet til psykolog Sigmund Freud og en zoologisk have.

Lidt sydvest for downtown palace “Schönbrunn” fra 1695, som er en stor turistattraktion. Slottet var engang en kejserlig jagtslot og sommerresidens, men er nu museum. Der er også en stor park bygget i fransk stil i 1706. Schonbrunn er et UNESCO World Heritage Site.

Wiens internationale lufthavn ligger 20 miles sydøst for centrum.