Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Polen

Find den bedste pris på biludlejning i Polen ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Polen. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Polen guide

Billeje Polen

Biludlejning Polen

Polen er beliggende i det nordøstlige Europa på Østersøens sydlige bred. Landet grænser op til Tyskland, Tjekkiet , Slovakiet , Ukraine , Hviderusland , Rusland og Litauen .Befolkningen er anslået til 38.200 tusind (2010), hvoraf 1,7 mio ​​indbyggere i hovedstaden   Warszawa .

Andre større byer i Polen, Kraków (756.600 indbyggere), Lodz 753 000 indbyggere), Wroclaw (633 000 indbyggere), Poznań (561 000 indbyggere) og Gdansk (456 tusind indbyggere).

Store dele af Polen ligger i det nordeuropæiske lavsletten, der strækker sig fra Uralbjergene til øst for den nederlandske   i vest.I den sydlige del finder vi dog bjergrige Sudety og Karpaterne, hvor de højeste tinder strækker sig i et par tusinde meters højde. Den godt over 1000 km lange flod Vistula løber gennem landet, og har traditionelt været “livsnerven” i hovedstaden   Warszawa .

Hovedstaden er et af de mest populære turistmål i Polen. Dette er en traditionel kultur med flere museer, koncertsale og gallerier. Det er også et pulserende natteliv og shopping by. Arkitektonisk er det også interessant, og hele den gamle bydel er grunden til UNESCO.

Polens største og vigtigste lufthavn er Warsaw Frederic Chopin International Airport , som ligger 10 km syd for centrum af hovedstaden.En anden lufthavn med tung trafik er   Gdansk Lech Walesa International Airport .