Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Portugal

Find den bedste pris på biludlejning i Portugal ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Portugal. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Portugal guide

Billeje Portugal

Biludlejning Portugal

Portugal er på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa, og grænser mod nord og øst til Spanien .Landets kystlinje i det vestlige og sydlige del af Atlanterhavet. Portugal har omkring 10.700 tusind indbyggere (2010).

Hovedstaden Lissabon er beliggende sydvest for landet, og har 475.000 indbyggere. Lissabon er smukt beliggende på den nordlige bred af floden Tejo – cirka 15 km fra Atlanterhavet.

Andre større byer i Portugal er Porto (235 000 indbyggere) og Amadora (182 000 indbyggere).

Naturen i Portugal er varieret, og floden Tejo – der deler landet i to – markerer en skelnen mellem det nordlige Portugals bjerglandskab og det sydlige Portugal sletterne. Langt mod syd rejser landskab igen om et par høje kamme, før det falder igen i Portugals sydligste region – Algarve. Ud over fastlandet i Portugal land omfatter også de vulkanske øer Azorerne og Madeira i Atlanterhavet.

Portugal er et godt besøgt feriemål. Mange mennesker ønsker at opleve kulturelle Lissabon, som også er kendt for sine mange museer og deres spændende historiske bygninger med klostre og fæstninger. De mest populære turistmål ellers finder på Algarve-kysten og øen Madeira.

Portugal største lufthavn, Lissabons internationale lufthavn , som ligger lige ved siden af hovedstaden.Ellers   Faro lufthavn i Algarve og Madeira International Airport i FunchalMadeira større lufthavne for mange charterselskaber.