Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Faro

Find den bedste pris på biludlejning i Faro ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Faro. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Faro guide

Billeje Faro

Biludlejning Faro

Faro er en by i det sydlige Portugal , specifikt Algarve kysten .Det har omkring 50.000 indbyggere (2010), betragtes ofte som Algarves »kapital«.

Udover turisme, som er den vigtigste vej i Faro, spiller også fiskeri og frugt eksporterer en væsentlig rolle. Byen har en stor fiskerihavn.

Mest historiske seværdigheder i den gamle bydel, men de ældste bygninger blev stort set ødelagt under et stort jordskælv, der ramte området i 1755.

Blandt de attraktioner i Faro er den store naturreservat Ria Formosa (som også er hvilested for en række fuglearter i træktiden hvert forår og efterår) og den lange strand (som er omkring 7 miles fra downtown). Det varme, behagelige klima er også et vigtigt bidrag til at gøre Faro et meget populært turistområde. Omkring 5 millioner turister kommer her hvert år, primært sol og badeferie.

Ellers, det arkæologiske museum “Museu Arqueológico” den mest berømte kulturelle attraktion i Faro. Det er beliggende i den gamle by – i en bygning fra 1518. Tæt ved ligger domkirken Sé de Faro, som blev genopbygget efter jordskælvet i 1755. Af de oprindeligt gotiske kirke er kun bevaret tårn.

Der er flere interessante museer i Faro, herunder Maritime Museum Museo Maritimo i havnen og en etnografisk museum – Museu Etnografico – featuring skiftende udstillinger relateret til lokal kultur og håndværkstraditioner.

Faro internationale lufthavn er ca. 7 km vest for byen.