Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Romænien

Find den bedste pris på biludlejning i Romænien ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Romænien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Romænien guide

Billeje Romænien

Biludlejning Romænien

Rumænien er en republik, med 22,2 millioner indbyggere (2010), som ligger i den sydøstlige del af Europa – specielt Sortehavet.Landet har en fælles grænse med Moldova,   Ukraine , Ungarn , Serbien og Bulgarien .Hovedstaden i Rumænien er   Bukarest , som har omkring 2 millioner indbyggere (2010).

Andre større byer i Rumænien Iasi (322 tusind indbyggere), Cluj-Napoca (318 tusind indbyggere), Timosoara (317.700 indbyggere), Constanta (310 tusind indbyggere) og Craiova (303 000 indbyggere).

Rumænien er et stort land med masser af bjerge og har derfor en varieret klima. Centralt beliggende i den sydlige del af Karpaterne – eller transsilvanske Alperne – som det hedder. Ellers landet er relativt kuperet, med en blanding af bakker og sletter.

Der er fortsat en række kulturelle relikvier fra oldtidens græske bykolonier, der er spændende attraktioner for turister interesseret i historien. Spillene var de mest populære attraktioner i hovedstaden, Bukarest, for eksempel tidligere diktator Nicolae Ceausescu gigantomane Parlamentet Palace. Også Sortehavskysten byder lokkende strande og luksus, herunder i byen Mangalia, der har en særskilt græsk udseende.

Den vigtigste lufthavn i Rumæniens Henri Coanda International Airport , som ligger 16 km nord for centrum af Bukarest .