Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Rusland

Find den bedste pris på biludlejning i Rusland ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Rusland. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Rusland guide

Billeje Rusland

Biludlejning Rusland

Rusland er dels i Europa og dels i Asien – og med dens ca. 17 millioner km ² verdens største land. Også med hensyn til befolkning er blandt de helt store. Hele 142 millioner mennesker lever i dette enorme land. Rusland har en fælles grænse med   Norge , Finland , Estland , Letland , Hviderusland, Ukraine , Georgien, Aserbajdsjan, Kasakhstan, de Folkerepublikken Kina , Mongoliet, Nordkorea, Litauen og Polen .

Ruslands hovedstad, Moskva , som er centralt beliggende i den europæiske del.Med en befolkning på 10,5 millioner, er det et af verdens mest folkerige byer. Rusland har mere end et dusin millioner byer – hvoraf den største er St. Petersborg og Novosibirsk.

De vestlige dele af Rusland dominerer både med hensyn til befolkning og økonomi. Området er præget af bølgende lavland, mens områderne øst for Uralbjergene – Sibirien er der en hel del – langt tyndere befolket og med stærke elementer af steppe, tundra og ørken skov (taiga).Der er mange store floder, der løber gennem Rusland. Den længste i den europæiske del er Volga og Don, mens Ob, Jenisej og Lena er blandt de vigtigste i den asiatiske afdeling.

I de store russiske byer, især Moskva og St. Petersborg, har der traditionelt været et levende kulturliv, især i de musiske fag, såsom teater, ballet og opera – og så er det stadig. Også cirkus er en vigtig del af russisk traditionel kultur. En oplevelse af en meget speciel, næsten mytiske, kunst, der tiltrækker mange turister opmærksomhed, en tur med den transsibiriske jernbane (åbnet i 1905) fra Moskva gennem Sibirien til Vladivostok. Turen tager ni dage.

Ruslands tre største lufthavne i Moskva .Af disse   Domodedovo International Airport   det yderste.Ellers også   Pulkovo Lufthavn i St. Petersborg en af landets travleste.