Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Saudi Arabien

Find den bedste pris på biludlejning i Saudi Arabien ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Saudi Arabien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Saudi Arabien guide

Billeje Saudi Arabien

Biludlejning Saudi Arabien

Kongeriget Saudi-Arabien   Den væsentligste del af den arabiske halvø, og er den næststørste stat i den arabiske verden.Det grænser   Jordan   og Irak mod nord-øst Kuwait, Qatar, Bahrain og De Forenede Arabiske Emirater i øst, Oman i sydøst, Yemen i syd, det Røde Hav mod vest og Den Persiske Golf i øst.Befolkningen er 28.376.355 (2010) indbyggere og hovedstaden er Riyadh . 97% af den samlede befolkning er muslimer.

Kongeriget Saudi-Arabien er undertiden omtales som “de to hellige moskeer” land, så i form af Mekka og Medina , som er de to helligste steder i Islam.Saudi-Arabien har betydelig indflydelse i Mellemøsten og den islamiske verden, og er en økonomisk, politisk og militært dominerende magt i Golf-regionen.

Landet har verdens næststørste oliereserver, som er koncentreret primært i den østlige provins. Olie tegner sig for mere end 95% af eksporten og 70% af statens indtægter.

Turisme i Saudi-Arabien er i vid udstrækning baseret på de pilgrimsrejser til Mekka og Medina. Mekka modtager over tre millioner pilgrimme et år kun i løbet af Hajj, og resten af året omkring ni millioner pilgrimme.   Ikke-muslimer er ikke tilladt. Medina er hellig, fordi den moské Al-Masjid al-Nabawi indeholder Muhammads grav.

Røde Hav strande med sin turkise vand er kendt for at være en af ​​de fineste steder for dykning.

En anden populær destination er Al-Diriyah udenfor Riyadh .Diriyah var   oprindelige hjem af den saudiske kongefamilie, og tjente som hovedstad i den første saudiske dynasti fra 1744 til 1818.Mada’in Saleh er en præ-islamiske arkæologiske område med ruiner fra Nabatean rige (1. århundrede e.Kr.Kr.). Det sporer også fra Lihyani, en arabisk kongedømme fra århundreder før Kristus, og romerske erhverv.

Saudi-Arabien kritiseret for sin systematiske diskrimination af kvinder. Det er det eneste land i verden, hvor kvinder ikke må køre.

Den største lufthavn er King Fahd International Airport, 20 km nordvest for Dammam. King Khalid International Airport ligger 35 km nord for Riyadh.