Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Schweiz

Find den bedste pris på biludlejning i Schweiz ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Schweiz. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Schweiz guide

Billeje Schweiz

Biludlejning Schweiz

Schweiz ligger i Centraleuropa, og har 7600 tusind indbyggere (2010). Schweiz er en indlandsstat og indrammet   Tyskland i nord, Frankrig mod vest, mod Italien i syd og mod Østrig og Liechtenstein mod øst.

Schweiz er et bjergrigt land og Alperne bjergkæde dominerer to tredjedele af det samlede areal – primært i syd og sydøst. Det højeste bjerg i Schweiz, Dom, måling 4545 m Landet er kendt for sin typiske alpine landsby – som er populære skisportssteder.

Schweiz er et multikulturelt samfund, og landets officielle sprog er tysk, fransk og italiensk. Klima-wise er en kontinental type vejr i de nordlige dele af landet, og en mere polær klima i de højeste dele af Alperne. Den sydlige del af landet har et middelhavsklima, der dominerer.

Som du ved, Schweiz er et af verdens rigeste lande, og turisme er den vigtigste indtægtskilde. På grund af sin centrale beliggenhed i Europa og sit smukke landskab, er Schweiz et populært rejsemål hele året rundt.

På trods af at Bern er hovedstaden i Schweiz, Zürich   der er landets største by og vigtigste kulturelle centrum.Zürich (372 tusind indbyggere) ligger nord for landet, som er hjemsted for en sådan Nationalmuseet, operahuset og de internationale finansielle banker. Lidt off Zürich er den berømte skisportssteder i St. Moritz og Davis.

Hovedstaden Bern har 131.000 indbyggere (2010), og er den 4. største by efter Zürich, Geneve og Basel. Bern har bevaret sin middelalderlige struktur, og byens historiske centrum er et UNESCO World Heritage Site.

Den vigtigste lufthavn i Schweiz er Zürich Lufthavn , og landets næststørste lufthavn ligger Geneva International Airport .