Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Zürich Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Zürich Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Zürich Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Zürich Lufthavn guide

Billeje Zürich Lufthavn

Biludlejning Zürich Lufthavn

Zurich Airport (ZRH), også kaldet “Flughafen Kloten”, som ligger i landsbyen Kloten – omkring 12 miles nord for Zürich   center.Dette er   Schweiz ‘største lufthavn – og også base for Swiss International Air Lines og Lufthansa.Lufthavnen betjener over 20 millioner passagerer årligt.

Zurich Airport blev etableret i 1921 og er siden blevet udvidet flere gange – senest i 2003. Derefter en ny terminalbygning, og det blev skabt en automatisk togforbindelse mellem den nye og den gamle terminal.

Mange internationale luftfartsselskaber er ansvarlig for en række af faste route-tjenester til de destinationer i store dele af verden.

Der er et stort udvalg af caféer, restauranter og butikker i Zürich Lufthavn. Da Schweiz ikke er medlem af EU, toldfri tilbud til alle udenlandske passagerer usædvanligt store.

Af offentlige faciliteter under andre omstændigheder, der er nævnt den store konferencecenter. Der er en række af udlejnings kontorer og mødelokaler med plads til op til 120 personer i. Centret tilbyder kursus fax, telefon og internet.

For at komme fra Zürich lufthavn til Zürich centrum, har du mange muligheder. Der er tog fra en station til en af ​​de terminalbygningerne – ikke kun til Zürich, men også Bern, Basel og Lucerne / Luzern. Også bus service er meget god (og omfatter også natbusser). Ellers kan man selvfølgelig bruge taxa.

Hvis du ønsker at leje en bil i Zürich, den berømte og internationale udlejningsfirmaerne Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt kontorer i lufthavnen.

Der er en række hoteller i og nær Zürich Lufthavn. Den nærmeste er Hilton Zurich Airport og Novotel Zurich Airport Messe. Mange af de hoteller, der er lidt længere væk, tilbyder en gratis shuttle bus fra lufthavnen.