Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Serbien

Find den bedste pris på biludlejning i Serbien ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Serbien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Serbien guide

Billeje Serbien

Biludlejning Serbien

Serbien er den største af de tidligere jugoslaviske republikker i det sydøstlige Europa Balkan-området. Landet har en fælles grænse med   Bosnien-Hercegovina , Kroatien , Ungarn , Bulgarien , Makedonien , Kosovo og Montenegro .Dens befolkning er cirka 7400 tusind (2010).

Hovedstaden i Serbien, Beograd, og har omkring 1,6 millioner indbyggere. Beograd   Centralt beliggende i landet.Andre større byer er Novi Sad, Nis og Kragujevac.

Landskabet i Serbien er domineret af sletterne i nord og forholdsvis høje bjerge i syd. Floden Donau løber fra   Rusland og ind i Serbien – og hvis den opfylder de mindre floden Sava – er hovedstaden Beograd.

Beograd er en meget smuk by, og det har også mange historiske og arkitektoniske monumenter – herunder den gamle fæstning Kalemegdan. I byen Vojvodina – beliggende i den nordlige del af landet – der er meget velbevaret arkitektur fra barokken.

Serbiens største lufthavn er Beograd Niklas Tesla International Airport , som ligger lige uden for hovedstaden.En anden vigtig international lufthavn er Nis Konstantin den Store Lufthavn.