Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Skotland

Find den bedste pris på biludlejning i Skotland ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Skotland. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Skotland guide

Billeje Skotland

Biludlejning Skotland

Skotland ligger nordvest for Europa, er en delvis selvstyrende nation med 5,2 millioner indbyggere (2011), som er en del af Det Forenede Kongerige sammen med England, Wales og Nordirland .

Skotland grænser England   mod syd af Atlanterhavet mod nord og vest til Nordsøen mod øst og Det Irske Hav mod sydvest.Islands Hebriderne, Shetland og Orkney Islands hører også til Skotland.

Landet har et maritimt og tempereret klima, med milde vintre og relativt kølige somre.

Skotland har sin egen kulturelle tradition, og er måske bedst kendt for sækkepibemusik, whisky produktion samt deres kostumer til mænd – nederdel-lignende kilt.

Hovedstaden i Skotland er Edinburgh , landets næststørste by (efter Glasgow), med omkring 486.000 indbyggere.Edinburgh ligger i det sydøstlige Skotland på kysten, og anses for at være et af Europas største finansielle centre. Byen er kendt for at have mange bevarede historiske bygninger, og er også berømt for sine mange årlige festivaler.

Glasgow er Skotlands største by, og har cirka 593.000 indbyggere (2,5 millioner i hovedstadsområdet). Byen ligger 82 km vest for Edinburgh. Andre større byer i Skotland   Dundee og Aberdeen .

Landets vigtigste lufthavn er Edinburgh Airport , der ligger 10 km vest for hovedstaden.Ellers   Glasgow International Airport er en af Skotlands travleste lufthavne.