Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Slovakiet

Find den bedste pris på biludlejning i Slovakiet ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Slovakiet. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Slovakiet guide

Billeje Slovakiet

Biludlejning Slovakiet

Slovakiet (slovakisk: Slovensko) ligger i Centraleuropa, og var indtil 1993 en del af Republikken Tjekkoslovakiet. Landet grænser   Den Tjekkiske Republik , Polen , Ukraine , Ungarn og Østrig .Dens befolkning er cirka 5400 tusind (2010).

Bratislava , der ligger i den sydvestlige del af landet ved bredden af Donau, Slovakiets hovedstad og største by.Det har en befolkning på 426.000. Hovedstaden har en række kulturelle attraktioner for at vise, herunder den smukke Bratislava Slot.

Andre større byer er Kosice (235 tusind indbyggere) og Presov (92 000 indbyggere).

Store dele af Slovakiet må betegnes som et bjerg. De højeste bjerge er nordlige del af landet, især i Karpaterne. Den højeste top opkaldt Gerlachovsky tunet og stiger 2665 meter

Slovakiet er primært kendt for sine vintersport centre og dens mange traditionelle kurbade. Mange turister har dem på listen over destinationer, når husfæller i Slovakiet.

Slovakiets største lufthavn er MR Stefanik International Airport , som ligger lige ved siden af hovedstaden Bratislava .