Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Slovenien

Find den bedste pris på biludlejning i Slovenien ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Slovenien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Slovenien guide

Billeje Slovenien

Biludlejning Slovenien

Slovenien er placeret i den sydlige del af Centraleuropa, og var tidligere en del af Forbundsrepublikken Jugoslavien.Landet har en fælles grænse med   Italien , Kroatien , Ungarn og Østrig   – Og også kystlinje ud mod Adriaterhavet mod sydvest.Befolkningen er relativt beskedne – omkring 2 millioner (2010).

Hovedstaden og den største by i Slovenien er Ljubljana , der har ca.271.000 indbyggere (2008). Andre vigtige byer er Maribor og Kranj. Den lille by Ptuj skal også nævnes, som med rødder helt tilbage til oldtiden, er Sloveniens ældste.

De vigtigste turistmål i Sloveniens hovedstad Ljubljana med dens smukke broer og dets imponerende middelalderlige borge. Ellers landet har store fredede områder, samt en række populære spa-centre og kurbade. En af de traditionelle kurbyer er Portoroz ved Adriaterhavet, som også invitere enderne kystlinjer.

Ljubljana Joze Pucnik International Airport , som ligger 26 km nord for hovedstaden, er Sloveniens største lufthavn.