Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Alicante Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Alicante Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Alicante Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Alicante Lufthavn guide

Billeje Alicante Lufthavn

Biludlejning Alicante Lufthavn

Alicante lufthavn (ALC) er en international lufthavn beliggende i det sydlige Spanien ved Middelhavet – 12 km sydvest for Alicante   center.Lufthavnen hedder på spansk “Aeropuerto de Alicante” og blev åbnet i 1967 under navnet “El Altet”.

Alicante Lufthavn er den 6. travleste i Spanien og en af ​​de 50 travleste i Europa. Lufthavnen betjener 9900 tusind passagerer årligt (2011).

Ca. 40 flyselskaber har direkte flyvninger fra Alicante Lufthavn til 86 destinationer i Norge og i udlandet. Flyselskabet Ryanair har hovedkvarter her, og har hyppige afgange til sådan  London og Birmingham .

Alicante Lufthavn har én terminal bygning (nyåbnede), og der er offentlige faciliteter såsom restauranter, cafeer, bar, butikker (herunder toldfri), apotek, internet adgang, lægehus, ATM, vekselbørs, VIP lounge, mødelokaler og information disk.

Der er ingen hoteller i lufthavnen og den nærmeste er Holiday Inn Alicante – Playa de San Juan.

Transportmuligheder fra Alicante lufthavn til byen består af busser eller taxa. Det vil snart være muligt at bruge sporvogn til centrum, da kælderen i terminalbygningen er designet til sporvogn station. Hvis du ønsker at leje en bil i Alicante, en række biludlejningsfirmaer kontorer i ankomsthallen i lufthavnen – herunder Avis, Hertz, Sixt og Europcar.