Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Alicante

Find den bedste pris på biludlejning i Alicante ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Alicante. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Alicante guide

Billeje Alicante

Biludlejning Alicante

Alicante er en by beliggende i det sydøstlige Spanien   Middelhavet.Alicante er den næststørste by i regionen   Valencia , og er hovedstad i provinsen Alicante.

Byens økonomi er hovedsagelig baseret på turisme og vinproduktion. Alicante er centrum af Costa Blanca og de mange turister vælger denne by som en udvej måske primært på grund af det milde klima og smukke strande.

Den gamle bydel i Alicante er en stor turistattraktion – med sine historiske bygninger, dens smalle gader og sine hyggelige cafeer, restauranter og butikker.

En berømt vartegn i byen er slottet “Castillo de Santa Barbara” fra middelalderen. Dele af slottet er fra ca. år 230 f.Kr. Kr. Slottet sidder på en bakke – 300 meter – og her får du en fantastisk udsigt over bugten Costa Blanca.

Nedenfor slottet er den by med rådhus fra 1760, Santa Maria kirke fra 1300-tallet og renæssance kirken San Nicolás de Bari fra 1700-tallet.

Andre turistattraktioner i Alicante bl.a. Det arkæologiske museum “Marq” – hvor de besøgende få en interaktiv rejse gennem historien – med udstillinger af genstande fra oldtiden til vore dage.

Ellers har byen mange markeder og parker, flere indbydende strande – hvor Playa San Juan er en af de mest populære front “Explanada de Espana” – omgivet af palmetræer, tyrefægterarenaen fra 1849 (tyrefægteren museum) og Museum of Contemporary Art – som man kan se udstillinger af værker fra sådanne Miró, Dalí og Picasso.

Byens lufthavn – Alicante Lufthavn – ligger 12 miles sydvest for centrum.