Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Almería Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Almería Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Almería Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Almería Lufthavn guide

Billeje Almería Lufthavn

Biludlejning Almería Lufthavn

Almeria Airport (LEI) er en international lufthavn beliggende i det sydøstlige Spanien ved Middelhavet, ca 8 km øst for Almería   center.Lufthavnen hedder på spansk “Aeropuerto de Almeria”.

Lufthavnen åbnede i 1968 og har en terminal bygning (renoveret i 2010).

Almeria Airport tjener 781.000 passagerer om året (2011), og fra 21 flyselskaber har direkte flyvninger til 14 destinationer i Norge og i udlandet. Populære ruter omfatter  London , Madrid , Bruxelles, Amsterdam og München .Desuden har lufthavnen betydelig chartertrafikken om sommeren.

Terminalbygningen består af 3 etager, og der er faciliteter såsom butikker, restauranter, cafeer, bar, ATM, apotek, information counter, ulykkestilfælde og udendørs terrasse med udsigt over landingsbanen.

For at komme til Almería by, kan man tage en bus eller taxi. Mange mennesker ønsker at leje en bil i Almeria, for at komme rundt på egen hånd, tage behagelige ture eller at opdage nye steder. Hos Almeria Lufthavn har flere biludlejningsfirmaer kontorer – herunder Hertz, Europcar og Goldcar. Det betaler sig at bestille en udlejningsbil på forhånd afgang, og når du ankommer til Almeria Airport, vil bilen være klar til afhentning.