Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Almería

Find den bedste pris på biludlejning i Almería ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Almería. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Almería guide

Billeje Almería

Biludlejning Almería

Havnebyen Almería ligger i det sydøstlige Spanien   Middelhavet, og for at høre Andalusien-regionen.Byen er hovedstad i provinsen Almeria, der ligger 175 km øst for   Málaga .

Almería har 190.000 indbyggere (2011), og er en stor turistattraktion center på Costa del Sol (“Costa del Sol”). Området er berømt for sine 320 solskinsdage om året, og turister kommer her primært på sol og badeferie.

Centrum af Almería har en arabisk atmosfære med smalle snoede gader. Byen vartegn er den imponerende arabiske citadel “Alcazaba” fra 1200-tallet. Dette er den næststørste af de muslimske fæstninger i Andalusien (efter Alhambra). Fæstningen ligger på en bakke over byen, og herfra har du en fantastisk udsigt over havnen.

Andre populære turistattraktioner i Almeria bl.a. Den gotiske katedral fra 1543 (den gamle bydel), Arte Museo de Almería (CAMA) – med udstillinger af moderne kunst, det arkæologiske museum og den lokale History Museum.

Ellers Almeria sandstrande (her kan du også finde deres egen uberørt sandstrand), kulturarv, kunstgallerier, teatre, parker og grønne områder.

Almeria Airport er en international lufthavn beliggende 8 km øst for centrum.