Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Avila

Find den bedste pris på biludlejning i Avila ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Avila. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Avila guide

Billeje Avila

Biludlejning Avila

Avila (Avila de los Caballeros) er placeret i det centrale Spanien , og er hovedstad i provinsen af samme navn.Byen hører til regionen Castilla y Leon, og har 59.000 indbyggere (2011).

Avila er placeret på floden Adaja – omkring 100 miles nordvest for Madrid .Byen er et vigtigt handelscentrum for regionen, og har to universiteter. Byen ligger 1131 meter over havets overflade – og er det højeste provinshovedstaden i Spanien.

Avila er en tidligere kongelig by og dette afspejles i de mange paladser og bygninger i renæssancestil, herunder Valserrabanospalasset fra 1400-tallet (nu hotel) og Casa de los Deanes fra 1500-tallet (tidligere præstegård, som i dag huser et provinsielt museum).

Avila er berømt for sine 2,5 km lange romerske middelalderlige bymur, som i dag er et UNESCO World Heritage Site. Væggene er bygget af brun granit, og blev grundlagt i 1090. Væggen har 80 tårne ​​og 9 porte, der stadig er intakt.

Den Avila gotiske katedral (opført mellem 1100 – og 1300-tallet) er også en turistattraktion her. Katedralen ligner en fæstning, og er en del af væggen.

Andre vigtige turistattraktioner i Avila bl.a. den romanske kirker i San Vicente, San Pedro og San Segundo – alle fra 1100-tallet og katedralen Museum – med udstillinger af religiøs kunst.

Byen har ellers swimmingpool, tennisbaner og golfbaner.

Den nærmeste større internationale lufthavn er Madrid Barajas Lufthavn , der ligger 130 km vest for Avila.