Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Badajoz

Find den bedste pris på biludlejning i Badajoz ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Badajoz. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Badajoz guide

Billeje Badajoz

Biludlejning Badajoz

Badajoz ligger i det sydvestlige Spanien , og er hovedstad i provinsen af samme navn.Byen ligger ved floden Guadiana – kun 10 km fra grænsen til Portugal og 175 km nordvest for Sevilla.

Badajoz har 159.000 indbyggere (2011), og er provinsens finansielle og kommercielle centrum.

Byen er også et stort servicecenter for regionen Extremadura.

Badajoz har et kontinentalt middelhavsklima med milde vintre og varme tørre somre.

Badajoz blev grundlagt i 875, da muslimerne dominerede Den Iberiske Halvø. Byen er kendt for sin kultur og dens historiske steder.

Byens største turistattraktion er Alcazaba de Badajoz fra 1100-tallet, en arabisk fæstning med flere tårne ​​intakte. Slottet har også en mur omkring fæstningen. Indenfor er der en park, Duke palads fra 1600-tallet og et arkæologisk museum.

Bridge “Puente de las Palmas” fra 1596, er også en populær attraktion. Broen – som er lavet af granit – krydse Guadiana-floden og er 582 meter lang, 13 meter høj og har 32 buer.

Andre attraktioner omfatter Badajoz den imponerende Cathedral of San Juan fra 1284, den smukke gamle bydel, med flere pladser og kirker, kunstgalleri “Museo Provincial de Bellas Artes” og et kunstmuseum med en udstilling af moderne kunst fra regionen.

Den nærmeste lufthavn er Badajoz Airport, der ligger 13 miles øst for centrum. Lufthavnen har direkte fly til spanske destinationer som Barcelona , Madrid og Malaga .