Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Barcelona Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Barcelona Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Barcelona Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Barcelona Lufthavn guide

Billeje Barcelona Lufthavn

Biludlejning Barcelona Lufthavn

Barcelona lufthavn “El Prat” (BCN) beliggende i det nordøstlige Spanien , 12 km sydvest for Barcelona   center.Lufthavnen hedder på spansk “Aeropuerto de Barcelona – El Prat”, og er Spaniens næststørste travleste lufthavn (efter   Madrid – Barajas Lufthavn ).

Barcelona Airport tjener 34.400 tusind passagerer om året (2011), og har direkte fly til alle større europæiske byer samt til andre destinationer i Afrika, Asien og Amerika. Derudover har lufthavnen en række chartertrafikken.

Omlag124 flyver fra Barcelona lufthavn til de 161 destinationer i ind-og udland.

Lufthavnen har to terminalbygninger, T1 og T2. Det er meget godt udvalg af restauranter, caféer og butikker i lufthavnen. Hertil kommer,. Faciliteter apotek, VIP-lounges, information counter, mødelokaler, pengeautomater, bank, kapel og legerum for børn Der er også »Air Rooms” i lufthavnen – dvs soveværelse med bruser, tv og internetadgang.

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men der er flere i området.

For at komme fra Barcelona lufthavn til byens centrum, kan man bruge tog, bus eller taxi.

Hvis du ønsker at leje en bil i Barcelona, ​​vil du finde mange biludlejningsselskaber i ankomsthallen i lufthavnen – herunder Avis, Hertz, Europcar, National og Sixt. Det er mest praktisk at booke lejebil før rejser til Spanien, og når bilen vil være klar til afhentning, når du ankommer til lufthavnen.