Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Benidorm

Find den bedste pris på biludlejning i Benidorm ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Benidorm. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Benidorm guide

Billeje Benidorm

Biludlejning Benidorm

Benidorm ligger i det sydøstlige Spanien på Middelhavskysten, og er en del af den selvstyrende region Valencia .Byen ligger i den   Alicante Province , og har 71.000 indbyggere (2010).Benidorm er Costa Blanca kysten, og er en af ​​Spaniens mest populære badebyer.

Benidorm er omgivet af bjerge, og er placeret på “Puig de la Campana”, som tårne ​​1406 meter over havets overflade Dette er en af ​​de højeste bjerge i Costa Blanca.

Benidorm modtager over 5 millioner besøgende om året, og solen, svømning og vandsport er i fokus for de fleste af dem. Bybilledet er præget af lange sandstrande, skyskrabere og turist hoteller. På grund af de mange høje bygninger, kaldet Benidorm ofte “Little Manhattan”.

Byen er berøsen.

Nogle af de mest populære turistattraktioner omfatter strande “Playa de Levante”, “Playa de Poniente” og “Platja del Mal Pas” (alt er kvalitet stemplet med “blå flag”), antikke by “El Castell” vand park “Aqualandia”, “Mundamar” – zoo med en marine biologisk afdeling , dyre-og vand park “Terra Natura” og tema-/fornøyelsesparken “Terra Mitica”.

Den nærmeste lufthavn er Alicante Lufthavn , der ligger 59 km sydvest for Benidorm.