Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Bilbao

Find den bedste pris på biludlejning i Bilbao ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Bilbao. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Bilbao guide

Billeje Bilbao

Biludlejning Bilbao

Bilbao ligger i Biscayabugten og Atlanterhavet i det nordlige Spanien , og er hovedstad i provinsen Vizcaya.Bilbao er centrum for indfødte baskiske område. Byen har 353.000 indbyggere, mens hovedstadsområdet har en befolkning på omkring 1 mio (2011).

Bilbao er en stor havn og et industrielt centrum. To mindre bjergkæder omkring byen – Pagasarri og Artxanda.

Byen har en række turistattraktioner – herunder Art Museum “Museo del Bellas Artes ‘Hall fra 1892, Arriga Theatre fra 1890, Champs Elysee Teater i 1902 med sin Art Nouveau facade, St. Anton kirke fra 1433, Santiago Cathedral fra 1400-tallet og Guggenheim-museet , som åbnede i 1997. Museet har både permanente og midlertidige udstillinger af samtidskunst. Guggenheim Museum har til huse i en innovativ bygning, der er dækket af titanium plader og briller, og er en attraktion i sig selv. Museet har mere end 500.000 besøgende årligt.

Bilbao ellers har en række parker og grønne områder – “. Dona Casilda Park” herunder byens park Hertil kommer,. Et maritimt museum, et arkæologisk museum og et historisk (baskisk) museum

Lufthavnen Bilbao Lufthavn ligger 12 miles nord for centrum.