Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Burgos

Find den bedste pris på biludlejning i Burgos ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Burgos. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Burgos guide

Billeje Burgos

Biludlejning Burgos

Burgos ligger i det nordlige Spanien , og er hovedstad i provinsen af samme navn.Byen hører til regionen Castilla y Leon, der ligger ved floden Arlanzón. Burgos har 180.000 indbyggere (2010), og er beliggende på et plateau – 850 m

Byen blev grundlagt i 800 s og var i 1000-kroningsby af kongerne af Castilien. I dag Burgos et vigtigt handelscentrum og transport hub.

Byen har mange kirker, paladser og middelalderlige bygninger, og en af ​​byens historiske landemærker er Burgos Domkirke fra 1567, som blev påbegyndt i 1221. Katedralen er et UNESCO World Heritage Site, og er berømt for sin størrelse og dens arkitektur.

Ca. 1,5 km vest for Burgos er klosteret “Santa Maria la Real de Las Huelgas”, som blev grundlagt i 1187. Klosteret er åben for offentligheden, og anbefalede et besøg.

Andre turistattraktioner i Burgos bl.a. Museum of Human Evolution – åbnede i 2010 – og har udstillinger, der beskæftiger sig med menneskets evolution fra et videnskabeligt synspunkt. Museet udstiller også udforsker forholdet mellem menneske og natur.

Burgos er ellers en History Museum, en bokmuseum, flere parker og grønne områder – “. Parque Castillo du” herunder parken

Den nærmeste lufthavn er Burgos Airport, ligger 7 miles øst for centrum.