Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Castellón

Find den bedste pris på biludlejning i Castellón ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Castellón. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Castellón guide

Billeje Castellón

Biludlejning Castellón

Castellón de la Plana (eller Castelló de la Plana) i den østlige del af Spanien på Middelhavskysten (Costa Blanca) – i den selvstyrende region Valencia .Byen er også hovedstad i provinsen Castellón. Dens befolkning er omkring 180.000 (2011).

Castellon blev første gang nævnt i 1251, og var oprindeligt bygget på en bakke lidt længere inde i landet. Omkring år 1300, blev det imidlertid flyttet tættere på kysten.

Omdrejningspunktet i centrum af Castellón er “Plaza Mayor”. Hvis dette rum er en sådan Castellons traditionelle marked, såvel som flere af byens historiske steder. Det kommer som den 58-meter høje klokketårn “El Fadri” fra 1590’erne, byens gamle bydel fra 1600-tallet samt katedralen Santa Maria (bygget i 1200-tallet, og restaureret 100 år senere efter en omfattende brand).

Andre populære rejsemål er den kulturelle og kunsthistoriske museum “Museo Provincial de Bellas Artes”. Det har til huse i en smuk bygning fra 1700-tallet. Også en anden Art Museum – Convento de las Madres Capuchinas – er et besøg værd. Desuden Castellón også en spændende planetarium – El planetarium, en Military History og Etnologi – viser deres udstiller eksempler på en typisk kultur, i Castellón.

Den nærmeste lufthavn er Valencia Airport , som ligger 80 km syd for Castellón.