Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje El Hierro

Find den bedste pris på biludlejning i El Hierro ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i El Hierro. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

El Hierro guide

Billeje El Hierro

Biludlejning El Hierro

El Hierro er en spansk ø i Atlanterhavet, og har omkring 11.000 indbyggere (2010). El Hierro er den sydligste, vestligste og mindste af de Kanariske Øer.

Øen hører til provinsen Santa Cruz de Tenerife, er opdelt i to kommuner – Valverde i nordøst og La Frontera i nordvest og syd. El Hierro er en bjergrig vulkansk ø, og det højeste punkt Malpaso placeret centralt på øen og måler 1501 meter Kystområdet er præget af stejle klipper, og der er begrænsede sandstrande på denne ø. Alligevel El Hierro er kendt for sin fremragende dykning muligheder med krystalklart vand – og især fiskerbyen La Restinga (sydøen) er en berømt dykning område.

Uden for byen La Restinga er naturens egen skulpturpark “El Sabinar”. Her kan man se de stærke stammer, der er slået til kunstværker af vejret.

El Hierro har øget turisme, men påvirkes ikke af masseturismen. Det er ofte omtalt som “fredelige ø”. Det har smukke natur, hvide huse, historiske bygninger og kirker, venlige mennesker og fred og ro.

Hovedstaden er Valverde, og har ca. 5000 indbyggere (2010). Byen ligger nordøst for øen – ca. 3 km fra kysten – og er 570 m Fra havnebyen udenfor færgen til sådan Tenerife og La Gomera. I Valverde kan man besøge kirken “Santa Maria de la Consepcion” fra 1700-tallet. Der er også et etnografisk museum i hovedstaden.

Ifølge Guinness World Records er verdens mindste hotel på øen El Hierro. Hotellet – navngivet “Punta Grande” – beliggende i Las Puntas, har kun fire værelser og er bygget i sten på kanten af ​​en klippe.

Øens eneste lufthavn – El Hierro Airport – ligger 10 km vest for centrum af hovedstaden Valverde. Herfra flyver til sådan Las Palmas (Gran Canaria) og Tenerife.