Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Elche

Find den bedste pris på biludlejning i Elche ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Elche. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Elche guide

Billeje Elche

Biludlejning Elche

Elche er beliggende i det sydøstlige Spanien på floden Vinalopó, og hører til regionen Valencia .Elche er den næststørste by i provinsen   Alicante og er beliggende cirka 18 km vest for Middelhavets kyst – og 26 km sydvest for byen Alicante .

Elche har 230.000 indbyggere (2010), og er kendt for sin skoindustri. Hertil kommer,. Landbrug, handel og turisme andre vigtige industrier i byen Byen er også kendt for sin daddelpalmeskog “El Palmeral” – som er Europa kun.

Afviklingen af ​​Elche har en maurisk føler med hvide huse og flade tage. I det historiske centrum af byens bygninger fra forskellige epoker – herunder teater “El Gran Teatro” fra 1920 – og det er også en masse dejlige butikker, restauranter og pubber. Elche har flere indkøbscentre i andre dele af byen.

I 1897, den berømte sten skulptur “La Dama de Elche” fra år 400 f.Kr. Kr. findes i området (2 km syd for Elche). I dag kan man besøge det sted, hvor den blev fundet – hvor det arkæologiske museum “Museo de la Alcudia” ligger.

Andre turistattraktioner i byen omfatter Altamira Slot ved floden fra 1400-tallet, basilikaen “Basilica de Santa Maria” fra 1670’erne, tårnet “La Torre del Consell” fra 1441 (nu Town Hall), arabiske bade fra 1150 er, en botanisk have og museum for samtidskunst.

Kystens smukke strande og krystalklart vand – og her er det også store scuba diving muligheder.

Den nærmeste lufthavn er Alicante Airport – El Altet, ligger 19 km øst for Elche.